Intresseanmälan

Solkraftprojekt på gång? Gör en offertförfrågan  i vårt formulär.

Förfrågan
Kontakt
Mer om Solkraft i Viby:

Kundnytta genom kvalitet

Solkraftmarknaden är ung, många aktörer har uppstått och gått i konkurs under den här teknikrevolutionen. 
Både invertrar och solcellspanelerna är dyra komponenter som båda har långa garantitider, speciellt solpanelerna med sin 25-åriga effektgaranti. Skulle det finnas behov av att reklamera något om 20-25 år är det viktigt att det finns en motpart. 


Vi har mycket medvetet inte valt den billiga vägen utan har byggt hela vår försäljning i första hand med starka varumärken som LG och Fronius. Båda dessa har funnits i 60-70 år och inte bara haft solenergi som enda sträng på lyran. Det finns alltså ekonomisk substans i dessa företag och sannolikheten att de ska finnas kvar om 30-40 år är hög. 
Därför är vi inte billigast i investeringstillfället, men vi är övertygade om att det här skapar den bästa kundnyttan i det långa loppet.

Behovsanalys och kundnytta

När vi möter en potentiell kund är vi noga med att informera kunden om de grundläggande förutsättningarna och lyssna av vad kunden vill och till sist komma med relevanta förslag som möter kundens behov. Vi erbjuder alltid ett väl genomarbetat underlag som innehåller beräkningar om energiproduktionen, miljönyttan och de ekonomiska förutsättningarna.

Vi vill bara syssla med schyssta affärer. Det gäller inte bara att sälja installationer på ett schysst sätt och som motsvarar kundens behov. I lika hög grad handlar den om att leverantörerna är rumsrena vad gäller villkor för anställda, miljöbelastning osv.

Uppföljning

För de anläggningar som är uppkopplade mot internet gör vi under första året en månatlig kontroll av hur produktionen gått som en extra service, men faktiskt också av egen nyfikenhet.

Lika noggrant som vi väljer ut material, har vi valt ut de samarbetsparters som vi anlitar för de elektriska installationerna och installationerna på tak. I Örebro-trakten är det alltid El & Projektering Anders Höök AB, Kumla och Jacobssons Plåt, Fjugesta. Dessa båda företag delar vårt synsätt vad gäller kundnytta och kvalitet.

Exempel på genomförda projekt:

Vill du se mer? Besök projektsidan

Intresseanmälan

Solkraftprojekt på gång? Gör en offertförfrågan  i vårt formulär.

Förfrågan
Kontakt